Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ribarica se nasukala jer je zapovjednik zaspao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribarica "Sveti Luka" nasukala se, po izjavi njezina zapovjednika, zato što je on zaspao za kormilom, priopćeno je danas iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

Stoga će protiv zapovjednika biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za pomorski prekršaj nasukavanja, kaže se u priopćenju Ministarstva.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Ribarski brod "Sveti Luka" dužine 28 metara nasukao se noćas kod otočića Tmara u šibenskom arhipelagu. Sva četiri člana posade su neozlijeđeni.

Inspekcijski nadzor utvrdio je da je riječ o velikom oštećenju
podvodnog dijela ribarice na pramčanom dijelu, pa su u brod prodrle velike količine mora. Oko polupotopljena broda postavljena je i zaštitna brana, a ondje se nalazi i eko-brod. Onečišćenja nema, kaže se u priopćenju.

Odsukavanje broda preuzet će vlasnik uz pomoć ronilaca i tegljača, kaže se u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica Ministarstva mora Marina Halužan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene