Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnatelj demantira

Remetinec: Pretukli napadača na dječaka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmlađi od napadača na dječaka Filipa u Sesvetama, navodno je napadnut u pritvoru u Remetincu.

Po dolasku u pritvor, najmlađi je nasilnik je navodno od vršnjaka, s kojima dijeli pritvor, dobio nekoliko udaraca po tijelu i glavi, piše Jutarnji list. On i njegova dvojica suučesnika u zvjerskom napadu na 14-godišnjaka u Sesvetama, u pritvoru će ostati najmanje mjesec dana. Ipak, ravnatelj Remetinca tvrdi je kako se ništa od navedenog nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Uhićeno pet osoba Svim napadačima iz Vukovara određen istražni zatvor Napadi na Trgu - 7 Roditelji u strahu Novi šokantni slučajevi nasilja bande koja u centru Zagreba napada maloljetnike: Jednu djevojku je gušio, drugoj je šakom razbio usnicu

>> 'Ovakvi slučajevi rezultat su nebrige obitelji i sustava'

'Sigurno bismo primijetili da se takvo što dogodilo, a nitko nije ni naknadno prijavio napad. Iako maloljetnici po zakonu ne mogu biti u ćelijama s punoljetnicima, nije posebno dobro ni da su sa svojim vršnjacima jer su tada česti slučajevi zlostavljanja. Na to već dulje upozoravam', rekao je za Jutarnji list ravnatelj Remetinca Tomislav Kralj, oštro demantirajući incident.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene