Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 4
Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 4

Na području Vojnića zaustavljen je recidivist koji je vozio bez dozvole. Dobio je 45 dana zatvora.


U petak poslijepodne, karlovačka policija zaustavila je na području Vojnića automobil riječkih registracijskih oznaka. Za volanom je sjedio 32-godišnjak bez vozačke dozvole.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Policija riješila slučaj star 28 godina? Dvojica osumnjičena za miniranje crkve u Cetingradu Prometna nesreća kod Vrginmosta, poginula jedna osoba (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Crna subota na hrvatskim cestama: U tri prometne nesreće poginule tri osobe, jedno dijete zadobilo ozljede opasne po život

S obzirom na to da je za njega utvrđeno da je do sada već dva puta pravomoćno kažnjen zbog istog prekršaja, uhićen je i priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 45 dana.

Podsjetimo, Ministarstvo unutarnjih poslova u petak je objavilo rezultate uvođenja strožih kazni za prometne prekršaje.

Prema priopćenju iz MUP-a, rigorozne kazne su znatno utjecale na ponašanje sudionika u prometu što je vidljivo iz policijskih statistika koje bilježe značajan pad broja poginulih u prometnim nesrećama u srpnju i kolovozu u odnosu na isto razdoblje prošle godine.