Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden u odvjetništvo

Razbojnik s maskom osumnjičen za najmanje 13 razbojništava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalitičko istraživanje nad 32-godišnjim razbojnikom koji je uhićen u petak nakon potjere u Zadru.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave primorsko goranske i istarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz okolice Obrovca kojega su policajci uhitili u potjeri nakon razbojništva u mjenjačnici u Zadru, potvrdila je PU zadarska. 

Pročitajte i ovo Droga - 4 Porast konzumacije u Zadru U skrivenom spremištu prevozio više od 1,5 kilograma heroina Pljačka u Našicama - 3 strava u Slavoniji Maskirani muškarci upali u kuću, napali trudnicu i svekrvu: "Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao"

Muškarca se sumnjiči da je u prošle dvije godine na području Zadra, Istre, te na riječkom području upotrebom vatrenog oružja počinio čak 13 razbojništava u kojima je ukupno otuđio 300.000 kuna.

32-godišnjaka policija sumnjiči da je sredinom studenog prošle godine, maskiran i naoružan pištoljem, počinio razbojništvo u poslovnici banke u Zadru gdje je ukrao 120.000 kuna, a sumnjiči ga se i za razbojništvo, iz siječnja, u prodavaonici u Skradinskoj ulici u Zadru.

Opljačkao mjenjačnicu: Policija razbojniku morala pucati u gume

Također ga se sumnjiči da je počinio dva razbojništva u istoj prodavaonici u Ulici A.G. Matoša u Zadru, te u poslovnici osiguravajućeg društva u Varaždinskoj ulici u Zadru i benzinskoj postaji u Murvici.

Osim za razbojništva na zadarskom području sumnjiči ga se i za razbojništva u poštanskim uredima u Baškoj, Novom Vinodolskom i Bakru, te u banci i u prodavaonici u Novom Vinodolskom.

Isti je muškarac osumnjičen i za razbojništvo u Balama, gdje je naoružan automatskom puškom razoružao zaštitara, te mu ukrao službeni pištolj.

32-godišnjak je priveden Županijskom državnom odvjetniku u Zadru. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene