Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Razbojnici zapalili automobil nakon što su opljačkali zaštitare Sokol Marića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za razbojnicima koji su jutros uz prijetnju pištoljem na Peščenici opljačkali zaštitare tvrtke Sokol Marić prilikom dostave novca Zagrebačkoj banci i pobjegli unatoč hicima upozorenja zaštitara.

Policija je utvrdila da je djelomično maskirani razbojnik prišao dvojici zaštitara nakon što su izašli iz službenog vozila u kojem je ostao treći zaštitar, te im prijeteći pištoljem uzeo vreću s novcem.

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Razbojnik je potom pobjegao u obližnju ulicu gdje ga je najvjerojatnije čekao drugi počinitelj u automobilu Škoda Octavia. Dvojica zaštitara ispalili su nekoliko hitaca u zrak ali nisu spriječili bijeg razbojnika.

Oko pola sata nakon pljačke u Ulici Ante Jakšića na Borongaju pronađena je "škoda" koju su razbojnici zapalili. Utvrđeno je da je automobil ukraden sredinom travnja na zagrebačkom Črnomercu.

Još uvijek nije utvrđeno s kolikim plijenom su razbojnici pobjegli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene