Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U velikoj policijskoj akciji provedenoj u noći s ponedjeljka na utorak i u utorak ujutro na području Hercegovine uhićeno je šest osoba umiješanih u ilegalnu trgovinu drogom.


Kako se navodi u priopćenju, policijska akcija izvedena je po nalogu Posebnog odjela Tužiteljstva BiH za organizirani kriminal i korupciju. Pretraženo je deset različitih objekata i sedam vozila na području Stoca, Čapljine, Trebinja i Mostara.

Vezani članci Zdravko Mamić Određeno kada se Zdravko Mamić mora javiti u Remetinec. Ako se ne pojavi, za njim će biti raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog Pali dileri iz Novog Zagreba - 1 Pao dilerski dvojac iz Novog Zagreba: Policija u stanovima pronašla gotovo 13 kilograma marihuane, kokain, MDMA tablete...

Tužiteljstvo BiH potvrdilo je kako je tijekom policijskih pretraga pronađena i zaplijenjena stanovita količina opojnih droga.

Identitet uhićenih osoba nije naveden, no istaknuto je kako su svi oni predani tužitelju koji treba odlučiti o tome hoće li i za koliko njih zatražiti pritvor. (Hina)