Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija policije

Razbijen lanac: U Hercegovini 'palo' šest dilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj policijskoj akciji provedenoj u noći s ponedjeljka na utorak i u utorak ujutro na području Hercegovine uhićeno je šest osoba umiješanih u ilegalnu trgovinu drogom.

Kako se navodi u priopćenju, policijska akcija izvedena je po nalogu Posebnog odjela Tužiteljstva BiH za organizirani kriminal i korupciju. Pretraženo je deset različitih objekata i sedam vozila na području Stoca, Čapljine, Trebinja i Mostara.

Pročitajte i ovo Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Tužiteljstvo BiH potvrdilo je kako je tijekom policijskih pretraga pronađena i zaplijenjena stanovita količina opojnih droga.

Identitet uhićenih osoba nije naveden, no istaknuto je kako su svi oni predani tužitelju koji treba odlučiti o tome hoće li i za koliko njih zatražiti pritvor. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene