Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija hrvatske i BiH policije

Razbijen lanac krijumčara ljudima, 12 uhićenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest osoba uhićeno je u utorak u zajedničkoj akciji pripadnika granične policije Bosne i Hercegovine (GP BiH) i Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske čiji je cilj bio prekid lanca krijumčarenja ljudima, priopćeno je iz sjedišta GP BiH u Sarajevu.

Međunarodna operativna akcija pod nazivom "Loka" provedena je na području Unsko-sanskog i Tuzlanskog kantona u BiH, gdje su i uhićeni svi osumnjičeni.

Pročitajte i ovo Stotine se okupile diljem Europe kako bi oplakivale Navaljnog i osudile Putina - 5 Nakon smrti Alekseja Navaljnog FOTO Ruska policija odvodi građane, prosvjednici se okupljaju izvan granica: ''Sad više nemamo nade za lijepu Rusiju u budućnosti'' Zlatne poluge, ilustracija (Foto: AFP) Krijumčari u BiH Akcija "Zlatni karat" urodila plodom: Uhićeno trideset ljudi, zaplijenjeno čak 40 kilograma zlata i srebra

Tijekom pretrage objekata koje su koristili osumnjičeni oduzet je veći broj predmeta koji će se koristiti tijekom dokaznog postupka.

Operacija je izvedena uz potporu Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA), stoji u priopćenju.

Sve uhićene osobe predane su Tužiteljstvu BiH koje nastavlja istragu o ovom slučaju. (Hina).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene