Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijava za obiteljsko nasilje

Rajko Dujmić ponovno završio u Remetincu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati domaći glazbenik Rajko Dujmić (64) zbog sumnje da je nekome prijetio ponovno je završio u Remetincu.

Jedan od osnivača Novih fosila i poznati domaći glazbenik Rajko Dujmić (64), primjećen je u zagrebačkoj bolnici Fran Mihaljević u pratnji dva pravosudna policajca, a portal 24sata piše da je tamo stigao iz zatvora u Remetincu. Isti portal piše, pozivajući se na izjavu svjedoka, da je Dujmić u spomenutoj bolnici bio vidno lošeg zdravstvenog stanja. 

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

Kako doznajemo, zagrebačka policija prije tri dana primila dojavu o muškarcu (64) koji je dan ranije, 1. srpnja, počinio obiteljsko nasilje. 

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Rajku Dujmiću.

Sam Dujmić je isključio mobitel i nedostupan je, a njegova supruga Snježana nije htjela ništa komentirati.

Dujmić je još 2015. godine završio u Remetincu na puna 23 dana zbog prijave vezane za nasilje u obitelji. Iako ga supruga tada nije željela prijaviti, ipak je na kraju javnosti priznala da ju je udario te kazala kako ima problema s alkoholom.

Sutkinja Općinskog kaznenog suda u Zagrebu osudila ga je u veljači 2016. godine na šest mjeseci uvjetne kazne s rokom kušnje od dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene