Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brani se sa slobode

Policija privela Čeha (28): Napao sunarodnjakinju, razbio joj mobitel i ozlijedio nju i dva policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija privela je 28-godišnjeg Čeha koji je u petak navečer u Rapcu uz prijetnje smrću fizički napao 34-godišnju sunarodnjakinju, potom i dvojicu policajaca, a sve navedene osobe lakše su ozlijeđene.

PU istarska u ponedjeljak je priopćila da je labinska policija provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim češkim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, oštećenja tuđe stvari, nanošenja tjelesne ozljede i prisile prema službenoj osobi.

Osumnjičen je da je u Ulici slobode u Rapcu napao 34-godišnju češku državljanku, razbio joj mobitel i zaprijetio smrću.

Zaustavili su ga prolaznici koji su pozvali policiju i zadržali ga do dolaska policajaca.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INCIDENT U PRIMOŠTENU VIDEO Brutalna tučnjava mladih pripadnika šibenskih Funcuta i Torcide, gađali se kamenjem i bakljama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBOJSTVO U ZAGREBU Horor u Dugavama: U stanu pronađeno beživotno tijelo 38-godišnjeg muškarca s vidljivim ozljedama, priveden 25-godišnjak

Pošto je 28-godišnji Čeh nastavio vikati i nakon dolaska policije, uhićen je uz uporabu sredstava prisile i smješten u policijsko vozilo u kojemu je nogama odgurivao vrata, a jednog je policajca udario.

Uz osumnjičenoga, koji je priveden te potom i pušten da se uz mjeru opreza u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode, lakše je ozlijeđena 34-godišnja Čehinja te dvojica policajaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene