Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tridesettrogodišnji Puljanin koji je jučer ranjen iz pištolja u Puli, pušten je poslijepodne iz pulske Opće bolnice te je odmah uhićen i priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.


Nakon saslušanja sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putigna pustila ga je da se brani sa slobode.

Vezani članci Sara, turistkinja iz Baltimorea (Foto: Dnevnik.hr) Turisti se nakon pucnjave u Dubrovniku ne osjećaju ugroženo: "Dolazim iz Baltimorea. Ovdje se osjećam sigurnije nego kod kuće" U pucnjavi u Zagrebu ranjena jedna osoba (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 3 Otac ranio sina? Pucnjava u Zagrebu, jedna osoba ranjena, jedna privedena

>> Pucnjava u središtu Pule, ranjen jedan muškarac

Istarska policija je priopćila je da je dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da je 32-godišnjak iz Pule počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom time što je jučer oko 12 sati u Puli u blizini Mornaričkog parka na stubištu zgrade pucao iz pištolja kojeg je ilegalno posjedovao pri čemu si je nanio prostrijelnu ranu trbuha. U priopćenju se ne spominju motivi pucnjave niti je li bilo drugih sudionika. (Hina)