Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Puljani i Riječani zatečeni u protuzakonitom ribolovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija izvijestila je da je jučer u krivolovu zatekla dvojicu Puljana u vodama Nacionalnog parka "Brijuni" te dvojicu Riječana u uvali Čerešnjevici pokraj Raše u posebnu ribljem staništu.

U redovitoj pomorskoj ophodnji policija je jučer ujutro oko tri sata kod otoka Svetog Jerolima zatekla 54-godišnjeg F.B. i 49-godišnjeg Ž.F. iz Pule u protuzakonitu ribolovu.

Pročitajte i ovo Ilustracija nadala se nečem drugom VIDEO Neočekivan ulov gradonačelnice: Lovila jastoge pa u nevjerici gledala što je izvukla Ilustracija TUGA KOD JASENOVCA HGSS pronašao 90-godišnjaka u Savi: Krenuo u ribolov, čamac se prevrnuo, on se utopio

Puljani su zatečeni u svom plovilu, a kriminalističkom obradbom utvrđeno je da su lovili mrežama stajaćicama te su ulovili ukupno pet kilograma miješane ribe. Oni će bitikazneno prijavljeni zbog protuzakonita ribolova te prekršajno po Zakonu o zaštiti prirode i o morskom ribarstvu.

Glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić istaknula je kako su i jučer oko 13 sati u Čerešnjevici u posebnu ribljem staništu, gdje je zabranjen ribolov, u protuzakonitu ribolovu zatečeni 36-godišnji B.B. i 39-godišnji M.B. iz Rijeke. Roneći na dah, podvodnom su puškom ulovili četiri hobotnice. I oni će biti kazneno prijavljeni zbog protuzakonita ribolova te prekršajno po Zakonu o zaštiti prirode i Zakonu o morskom ribarstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene