Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Slavimo drugi rođendan''

Nesreća u Puli: Vlak udario u auto u kojem su bili otac i 5-godišnja kći

Ilustracija (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL)
Nešto prije 15 sati u Puli je vlak udario u osobni automobil u kojem su bili otac i njegova petogodišnja kćer.

Udarac vlaka u automobil nije bio jak, pa nitko nije ozlijeđen. Međutim, cijeli je prednji kraj vozila smrskan do neprepoznatljivosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Željeznička nesreća kod Bjelovara: Vlak naletio na kombi, vozač prevezen u bolnicu Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 5 Teška željeznička nesreća Sanira se pruga kod Rijeke, financijska šteta za mnoge velika: "Gradi se i privremena prometnica do mjesta nesreće"

U autu u kojeg je udario vlak bili su otac i kći. ''Slavimo drugi rođendan i ja i kći. Sve se dogodilo u samo šest sekundi kada sam s kćeri koja je bila iza krenuo prema gradu. Na prijelazu je Andrijin križ, a ispod je šljunak pa mi je automobil samo proklizao. Vidio sam vlak i pokušao se vratiti u rikverc, ali nije bilo uspjeha. Vukao nas je nekoliko metara i sve se završilo. 'Prao' me adrenalin, uspio sam razbiti staklo od auta i izvući djevojčicu i sebe van'', ispričao je šokirani otac, piše 24sata.

U vlaku je bilo 13 putnika. Jedan je rekao da se u trenutku udara vagon toliko zatresao da su mislili da će iskočiti iz tračnica: ''Kada smo vidjeli u kakvom je stanju auto nismo mogli vjerovati da u njemu ima preživjelih, a još manje ozlijeđenih''.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene