Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob na parkiralištu

Pula: Sedmorica mladića sjekirom teško ozlijedila 40-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv mladića se podnosi kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede

Pulska policija dovršila je istragu te utvrdila da su petorica maloljetnika i dvojica 19-godišnjaka 15. listopada oko 20 sati, na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog u Puli, teško ozlijedili 40-godišnjeg muškarca.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Njih se naime sumnjiči da su toga dana, nakon što je 40-godišnjak sjekirom napao i ozlijedio 53-godišnjaka, fizički napali 40-godišnjaka, uzeli mu sjekiru i njome mu zadali više udaraca u glavu pri čemu su mu nanijeli teške ozljede.

Sve je počelo nakon što je 40-godišnji hrvatski državljanin fizički napao 19-godišnjaka koji je prolazio pred njegovog vozila. Izvadio je sjekiru pa je mladić pobjegao prema obližnjem parku gdje je zatekao dvojicu 19-godišnjaka i pet maloljetnika. Oni su zatražili pomoć 53-godišnjaka s kojim se 40-godišnjak sukobio udarivši ga sjekirom u glavu. Tu su se umiješali mladići koji su 40-godišnjaku oduzeli sjekiru i njome ga udarali po glavi.

Protiv mladića se podnosi kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene