Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Monumentima

Pula: Kamper teško stradao u eksploziji plinske boce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške opekline prsa i lica zadobio je 34-godišnji M.B. iz Osijeka kad se zapalila i eksplodirala plinska boca koju je iznosio iz kampera kod bivše vojarne na Monumentima u Puli, izvijestila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Rogić-Jukopile nesreća se dogodila oko 11 sati kad je Osječanin, koji je bio s kamperom na Monumentima, iznosio plinsku bocu iz kampera te se ona zapalila i eksplodirala.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Po prvim podacima Osječanin je zadobio opekline prsa i lica te je hitno prevezen u pulsku bolnicu, a zbog težine ozljeda tijekom dana bit će prebačen u Rijeku. Očevid koji bi trebao utvrditi uzrok nesreće još traje, a osim policije na mjestu nesreće je i inspektor zaštite od požara. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene