Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pula: 57-godišnja Šveđanka izbola muža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banjolama nedaleko od Pule 66-godišnjeg Đ. K. teško je ozlijedila supruga ubovši ga više puta nožem u trbuh i stražnjicu.

Kako je danas izvijestila Policijska uprava istarska, nesreća se dogodila jučer u 17,50 sati u obiteljskoj kući.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Po riječima glasnogovornice PU Nataše Rogić, Đ.K. je jučer pod vidnim utjecajem alkohola najprije vrijeđao i uznemiravao susjeda. Ušavši potom u svoju kuću, najprije je verbalno, a potom i fizički nasrnuo na svoju 57-godišnju suprugu, koja je posegnula za nožem i ubola ga u trbuh i stražnjicu.

Teško ozlijeđeni Đ.K. prevezen je u pulsku Opću bolnicu i izvan je životne opasnosti.

Supruga je u 20,40 sati uhićena pod sumnjom da je počinila kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a protiv oboje slijedi prekršajna prijava prema Zakonu o zaštiti od obiteljskog nasilja.

Protiv Đ.K. bit će ujedno podnesena prekršajna prijavu zbog remećenja javnoga reda i mira dok se kriminalistička obrada nad njegovom suprugom nastavlja. Ona je nakon ispitivanja puštena na slobodu.

Glasnogovornica PU Nataša Rogić potvrdila je kako je Đ.K. već poznat policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene