Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pruzi Unešić - Perković

Puknuta osovina uzrok iskliznuća vagona teretnog vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok iskliznuća teretnog vagona u nedjelju iz kompozicije na pruzi Unešić-Perković jest puknuta prva osovina vagona, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno kako je vagon iskliznuo iz tračnica zbog puknuća prve osovine na kojoj se zablokirao lijevi ležaj. Osim policije, očevid su obavili stručnjaci Centra za kriminalistička vještačenja, inspektor zaštite okoliša te stručnjaci Hrvatskih željeznica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zbog perkovića i mustača Hrvatsko društvo političkih zatvorenika oplelo po Milanoviću: "Pljuska u lice stotinama hrvatskih naraštaja" Slika nije dostupna donosimo pismo generala Generali mole Milanovića da pomiluje Perkovića i Mustača. Jedan general povukao potpis

Nema ozlijeđenih ni zagađenja okoliša

Nesreća se dogodila u nedjelju u 6,40 sati na pruzi Unešić-Perković. Vlak je iz Kutine u šibensku luku prevozio umjetno gnojivo, koje se rasulo nakon iskliznuća vagona. Nitko nije ozlijeđen, a očevidom je utvrđeno da ni okoliš nije zagađen. Željeznički promet na toj dionici ponovno je normaliziran u nedjelju u 18,30 sati, pošto je pruga očišćena te uklonjeni svi dijelovi vagona. O nesreći će biti obaviješteno i Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene