Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djeca gledala kako im policajac puca u oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Samo želim da moj suprug što prije ozdravi jer u životu nije ni mrava zgazio" , rekla je danas Sanja Beketić, supruga Dubravka Beketića (41), kojem je policajac Zdravko Varzić (46) jučer pucao u glavu na parkiralištu trgovačkog centra King Cross zbog svađe oko parkinga.

Tragediju su iz automobila gledala Dubravkova djeca, 7-godišnji sin i 5-godišnja kćerkica, koji su pretrpjeli šok. 

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro

Dok Varzićeva supruga i neki svjedoci tvrde da ga je Beketić fizički napao, Beketićeva obitelj tvrdi suprotno. 

Dubravkov punac Mirko Krhin došao je na parkiralište nakon događaja.

"Svjedoci su mi rekli da je moj zet blendao drugom vozaču da se makne. Potom je otišao do njegovog auta i dobio metak u glavu, a prije toga nikakvoga kontakta između njih nije bilo", tvrdi Krhin.

O karakteru policajca Varzića, koji se nedavno vratio iz mirovne misije u Afganistanu, i u MUP-u su dobivene oprečne informacije. 

Dok jedni izvori kažu da je bio problematična i nestabilna osoba, drugi tvrde suprotno i opisuju ga kao iznimno mirnog i povučenog čovjeka te zaljubljenika u kazalište koji je metak ispalio iz straha od agresivnog Dubravka. 

I dok se utvrđuju činjenice, Dubravku je, u KB Sestre milosrdnice život još u opasnosti. Metak mu je ozlijedio mozak i kost glave te da ima krvarenje u mozgu, rekao je dr. Mladen Širanović. 

Kakve će biti posljedice ranjavanja u neurološkom smislu, nitko još ne može prognozirati.

"Stari je iskusan policajac i nije ga lako isprovocirati " izjavio je pak u telefonskom razgovoru sin Zdravka Varzića, koji se nije htio predstaviti. 

Iako nije bio na mjestu događaja, kaže kako je Beketić na parkiralištu divljački udarao po automobilu u kojem su bili njegov otac i majka. Varzić je navodno više puta Beketiću rekao da se makne i nije namjeravao izlaziti iz vozila. 

No kad je vidio da je fizički sukob neizbježan, pucao je u zrak, ali je metak pogodio Beketića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene