Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3

Usred bijela dana u ugostiteljskom objektu u Splitu došlo je do obračuna vatrenim oružjem, u kojem je jedan muškarac ozlijeđen. Policija za drugim sudionikom pucnjave traga.


Splitska policija oko 11:00 sati zaprimila je dojavu da su se dva muškarca sukobila ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u Splitu.

Vezani članci Policija u Splitu, ilustracija (Foto: Pixsell,Miranda Cikotic) Pucnjava u Splitu: Muškarac koji je ranio susjeda pritvoren uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva Balakrishnan Ranganathan (Foto: Privatni album) Kako je Split pomrsio planove strancu koji je došao ''nakratko'': Povratak u Ameriku sada mu je – nemoguća misija

Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja te dolaskom su utvrdili da je ozlijeđen 42-godišnjak koji je odvezen u bolnicu, te da je u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja oštećen šank.

Policija je na mjestu događaja pronašla pištolj i provodi se očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje i traganje za drugim osumnjičenim u navedenom incidentu.