Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pucao u susjedov automobil, zapalio kuću, pa se objesio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihički rastrojen 53-godišnjak jučer je iz plinskog pištolja pucao u susjedov automobil, zapalio hodnik i dnevnu sobu svoje kuće na Šestinama, a potom se objesio, izvijestila je zagrebačka policija.

Rastrojeni muškarac jučer je oko 14,30 sati bacio veću dizalicu za automobil na vjetrobransko staklo 'ford mondea' kojim se 43-godišnji susjed vraćao kući. 

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Slika nije dostupna Nije ju mogao preboljeti Ubio bivšu suprugu, zapalio kuću pa presudio sebi

Kada je susjed izašao i pobjegao od automobila, muškarac je uzeo bijelu lak boju i bacio ju na vozilo, a zatim iz plinskog pištolja ispalio tri hica u unutrašnjost vozila.

Potom je iz garaže uzeo zapaljivu tekućinu, polio je po manjem dijelu hodnika i dnevne sobe svoje kuće, zapalio i udaljio se prema dvorištu starije drvene kuće, koja se ne koristi za stanovanje, te počinio samoubojstvo.

Požar u kući ugasio je njegov 26-godišnji sin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene