Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen nakon cjelonoćne potrage

Pucao u ljubavnika bivše supruge te ju oteo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Z. S. (41), poduzetnik iz Krapine, sinoć je oko 23 sata nasilno ušao u kuću Franje Presečkog (48) u Preseki Petrovskoj kraj Krapine, u kojoj je bila i poduzetnikova bivša supruga Luiza, dva puta pucao u Presečkog, a onda je oteo bivšu suprugu i odvezao je u nepoznatom smjeru.

Nakon cjelonoćne potrage, policija ih je dočekala pred njegovom kućom u krapinskom naselju Tkalci, gdje je Z.S. uhićen, a Luiza ispitana i puštena. Kako doznaje Večernji list, Semenić je s Luizom (30), Ukrajinkom s hrvatskim državljanstvom, bio u braku desetak godina. Nisu imali djece te su se sporazumno rastali.

Pročitajte i ovo Zapalio se autobus Sveti Križ Začretje Užas na autocesti A2: Zapalio se autobus, putnici evakuirani Lica s tjeralice u Splitu Ranjavanje Josipa Čubelića Predao se jedan od četvorice osumnjičenih za pucnjavu u Splitu: U policiju došao s odvjetnicom i majkom

Franjo Presečki je s prostrijelnim ranama trbuha i vrata, opasnim za život, primljen u zabočku bolnicu Bračak, gdje je odmah i operiran.

Policija je priopćila da je osumnjičeni Z.S. nakon verbalnog sukoba prema oštećeniku ispalio nekoliko hitaca, a potom bivšu suprugu nasilno odveo iz kuće. Imao je pištolj koji je neovlašteno posjedovao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene