Policija je objavila fotografije muškarca za kojim traga.

Galerija


U Zagrebu na Britanskom trgu, 12. svibnja ove godine oko 11:20, nepoznati je počinitelj prvo verbalno, potom i fizički napao 31-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Do napada je došlo u samom centru grada, u Ilici. Liječnička pomoć 31-godišnjaku pružena je u KB Sveti Duh.

Vezani članci Zagrebačka cesta, Luka Teška prometna nesreća kod Zaprešića: U slijetanju vozila poginula jedna osoba, od siline udarca automobil se prepolovio Eksplozija u zagrebačkom naselju Travno, oštećen kafić Otkriveno tko stoji iza eksplozije u Travnom: Bombu donio u torbi, oštećena tri stana

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traže, a za kojeg pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 20 godina, visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, tamnije kose, koji je tada bio odjeven u majicu dugih rukava crne boje s kapuljačom s natpisom bijele boje na prsima i prugama bijele boje na rukavima, kratke hlače sive boje i tenisice crne boje.

Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.