Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija

Ogroman ulov dubrovačke policije: Zaplijenili rekordnu količinu kokaina, bio je skriven u bananama

Dubrovačka policija je u Luci Ploče zaplijenila rekordne količine droge - čak nekoliko stotina kilograma kokaina visoke kvalitete.

Kokain je, najvjerojatnije kao i u prošlom pokušaju krijumčarenja u ožujku bio skriven u bananama. Neslužbeno se doznaje da je riječ o pola tona kokaina.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Slika nije dostupna a gdje su dileri? Otkriju pola tone kokaina, ali uhićenih gotovo da i nema. Pitali smo MUP gdje griješe, otkrili su nam što bi im pomoglo u istragama

Na području Dubrovačko-neretvanske županije zaplijenjena je izuzetno velika količina kokaina, objavila je u utorak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u pozivu za sutrašnju izvanrednu konferenciju za medije, zakazanu za 14 sati. 

O detaljima će na konferenciji u ime Ravnateljstva policije govoriti voditelj Službe kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije Dražen Rastović, načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević, voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica i voditelj službi za mobilne jedinice Carinske uprave Dubrovnik Pero Perić.

Kako je najavljeno, na konferenciji će biti izložen zaplijenjeni kokain.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene