Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocesti A3

Snimke jurnjave na autocesti: U sat vremena uhićena dvojica vozača koja su divljala s više od 240 km/h

Jurili autocestom (Screenshot: PU brodsko-posavska)
Jurili autocestom (Screenshot: PU brodsko-posavska)
Aktualno Galerija Jurili autocestom (Screenshot: PU brodsko-posavska) Jurili autocestom (Screenshot: PU brodsko-posavska) +0 Jurili autocestom (Screenshot: PU brodsko-posavska)1 Galerija 1/2 >>
U ponedjeljak navečer, u sat vremena, policajci su presretačem uhvatili dvojicu vozača koji su jurili autocestom A3. Objavljene su snimke jurnjave.

U ponedjeljak u 21:20 na autocesti A3 na sjevernom kolničkom traku kod Okučana posada policijskog presretača Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavila je osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin koji je autocestom jurio 242 km/h.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan Nesreća u Budančevici - 3 Prometna nesreća Vozač ozlijedio 15-godišnjaka pa pobjegao s mjesta nesreće: Uhvaćen je i kažnjen

Sat vremena kasnije, oko 22:25, na južnom kolničkom traku autoceste A3 kod Starog Petrova Sela policajci su zaustavili još jednog nesavjesnog vozača. Radi se o 31-godišnjem hrvatskom državljanu koji je osobnim automobilom hrvatskih registracijskih oznaka autocestom također jurio 242 km/h.

Policajci su vozačima na mjestu događaja naplatili novčane kazne, a izrečena im je i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom kategorije B u trajanju od jednog mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene