U ponedjeljak navečer, u sat vremena, policajci su presretačem uhvatili dvojicu vozača koji su jurili autocestom A3. Objavljene su snimke jurnjave.

Galerija


U ponedjeljak u 21:20 na autocesti A3 na sjevernom kolničkom traku kod Okučana posada policijskog presretača Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavila je osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin koji je autocestom jurio 242 km/h.

Vezani članci Mato Kovačević, zamjenik načelnika I. policijske postaje (Foto: Dnevnik.hr) Policija pojačava nadzor za vikend i upozoravaju vozače: "Moraju biti svjesni da niti jedan razlog ne opravdava vožnju pod utjecajem alkohola" Policija, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL) Pijan bez vozačke automobilom udario u lokomotivu, dobio 30 dana zatvora

Sat vremena kasnije, oko 22:25, na južnom kolničkom traku autoceste A3 kod Starog Petrova Sela policajci su zaustavili još jednog nesavjesnog vozača. Radi se o 31-godišnjem hrvatskom državljanu koji je osobnim automobilom hrvatskih registracijskih oznaka autocestom također jurio 242 km/h.

Policajci su vozačima na mjestu događaja naplatili novčane kazne, a izrečena im je i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom kategorije B u trajanju od jednog mjeseca.