Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Drama kod Siska: Izvanbračnu suprugu vrijeđao, prijetio joj pa ju zatočio i fizički napao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku ispitan je 34-godišnjak osumnjičen da je prijetio izvanbračnoj supruzi, a potom je i zatočio u vikendicu.

34-godišnjak je osumnjičen je da je u ponedjeljak, u vikendici u okolici Siska vrijeđao svoju izvanbračnu 29-godišnju suprugu. S namjerom da ju prestraši, prijetio joj je da će je ubiti.

Nakon toga, zatočio ju je u kući. Uzeo joj je ključ od vrata i njezin mobitel, nije joj dozvolio odlazak iz kuće i niti da nekoga pozove u pomoć. Pritom ju je i fizički napao i nanio joj lake tjelesne ozljede.

Sucu istrage nadležnog suda predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 34-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na žrtvu kao svjedoka i ponavljanja djela ili počinjenja težeg kaznenog djela.

Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Policija na Trgu sv. Marka - 4 Novo normalno Sigurnosne mjere nakon napada na Markovu trgu: Treba li pojačati osiguranje predsjednicima države, Sabora i Vlade?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POGLEDAJTE VIDEO Vrijeđali i psovali ekipu N1 televizije i Alemku Markotić: "To su ljudi s margina. Bili su alkoholizirani"

Za počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode Kazneni zakon predviđa kaznu zatvora u trajanju od jedne do deset godina, za prijetnju je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina, a za nanošenje tjelesne ozljede - od jedne do tri godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene