Policijski očevid, arhiva (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)
Policijski očevid, arhiva (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

U Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku ispitan je 34-godišnjak osumnjičen da je prijetio izvanbračnoj supruzi, a potom je i zatočio u vikendicu.


34-godišnjak je osumnjičen je da je u ponedjeljak, u vikendici u okolici Siska vrijeđao svoju izvanbračnu 29-godišnju suprugu. S namjerom da ju prestraši, prijetio joj je da će je ubiti.

Nakon toga, zatočio ju je u kući. Uzeo joj je ključ od vrata i njezin mobitel, nije joj dozvolio odlazak iz kuće i niti da nekoga pozove u pomoć. Pritom ju je i fizički napao i nanio joj lake tjelesne ozljede.

Sucu istrage nadležnog suda predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 34-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na žrtvu kao svjedoka i ponavljanja djela ili počinjenja težeg kaznenog djela.

Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor.

Policija na Trgu sv. Marka - 4 Sigurnosne mjere nakon napada na Markovu trgu: Treba li pojačati osiguranje predsjednicima države, Sabora i Vlade?

Mladi par napao dr. Markotić i ekipu N1 televizije Vrijeđali i psovali ekipu N1 televizije i Alemku Markotić: "To su ljudi s margina. Bili su alkoholizirani"

Za počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode Kazneni zakon predviđa kaznu zatvora u trajanju od jedne do deset godina, za prijetnju je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina, a za nanošenje tjelesne ozljede - od jedne do tri godine.