Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIM-VJEŠTAČENJE U TIJEKU

Provaljeno u nekoliko ureda političkih stranaka i udruga na Trešnjevci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciji portala Forum najprije su pomislili da se radi o nastavku zastrašivanja njihovih novinara, budući da ih je troje do sada dobilo prijeteća pisma, posljednje u četvrtak. U provali je ukradeno računalo Udruge hrvatsko-ruskog prijateljstva.

Nepoznate osobe provalile su u nekoliko ureda političkih stranaka i udruga u Mjesnom odboru Antuna Mihanovića na zagrebačkoj Trešnjevci. Nestalo je pritom računalo Udruge hrvatsko-ruskog prijateljstva, kažu u redakciji portala Forum.tm, koja se i sama našla na meti provalnika.

Pročitajte i ovo Klaun, ilustracija Kod Velike Gorice Maškare pokušale provaliti u kuću u kojoj je bilo samo dijete, susjed ih uspio otjerati Ilustracija Govorio da će ozlijediti ljude Muškarac naoružan samostrelom prijetio građanima Londona: Pokušao provaliti u stan, policija ga ubila

Policija je potvrdila da je provaljeno u urede Mjesnog odbora u Drenovačkoj ulici u Zagrebu u vremenu od 26. veljače u 22 sata do 27. veljače u 15:15 sati te da je otuđeno računalo jedne udruge o čemu se provodi kriminalističko vještačenje.

Provaljeno je metalnim polugama kroz vrata ureda Foruma koja izlaze izravno na ulicu, potom su razbijena vrata koja iz Foruma vode u zajedničko predsoblje, a zatim i u pet drugih ureda, kažu u Forumu i navode da se ondje nalaze prostorije HDZ-a, SDP-a, HSU-a i HSS-a, od kojih je samo prvi, HDZ, ostao pošteđen.

U redakciji Foruma su najprije pomislili da se radi o nastavku zastrašivanja njihovih novinara, budući da ih je troje do sada dobilo prijeteća pisma, posljednje u četvrtak. Kažu da su sva pisma ispisana računalno, samo su ručno adresirana i potpisna sa "Za dom spremni". Redakcija je prijavila prijetnje policiji, ali do sada, kažu, nisu dobili nikakva odgovora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene