Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 2009.-2012. godine

Protiv majke iz Karlovca podnesena optužnica zbog podvođenja kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zapuštanja, zlostavljanja i podvođenja kćerki, od kojih je jedan maloljetna, protiv 44-godišnjakinje je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo optužnicu na Sudu za mladež Županijskog suda u Karlovcu.

Okrivljenoj se stavlja na teret da je radi zarade od 2009. do lipnja 2012. godine 'u više navrata organizirala pružanje seksualnih usluga kćeri, od kojih je jedna maloljetna', kaže se u priopćenju objavljenom na stranici Državnog odvjetništva RH.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

>> Organizirao elitnu prostituciju: Cijene od 300 do 2.000 eura, podvođena i maloljetnica

'Na teret joj se također stavlja da svojoj djeci nije omogućavala zadovoljavanje osnovnih životnih potreba, uslijed čega su živjele u uvjetima neprimjerenim za život, te se maloljetna kćer odala prostituciji', kaže se. Županijsko državno odvjetništvo predložilo je Županijskom sudu da se okrivljenici produlji istražni zatvor, u kojem je od srpnja ove godine.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene