Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jučer prijavljen nestanak

Finac umro nesretnim slučajem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na temelju dosadašnjih policijskih izvida te obdukcije i utvrđenih činjenica, može se zaključiti da je finski državljanin, čije je truplo sinoć pronađeno na stijenama povijesne jezgre Dubrovnika, umro nesretnim slučajem tako što se poskliznuo i pao sa stijene, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare.

Finski državljanin Juha P. Parkkonenu u Dubrovnik je doputovao kao turist 16. travnja s prijateljem R.R.E., koji je jučer, 20. travnja, oko 14 sati policiji prijavio njegov nestanak. Odmah nakon prijave policija je krenula u potragu za nestalim, a pronašla ga je mrtvog u 18,20 sati na stijenama u neposrednoj blizini mora ispred Boninova.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Nepoznat identitet Pronađen leš muškarca u Zagrebu

Policija je obavila očevid, a pronađeni su dokazi da je muškarac došao pješice do Boninova, preko puta ulaza u bivše Kino 'Slavica', te je zbog nepoznatih razloga preskočio željeznu ogradu, i s ruba provalije se poskliznuo i pao sa stijene, rečeno je na konferenciji.

Na Odjelu patologije dubrovačke Opće bolnice utvrđeno je da je riječ o državljaninu Finske čiji je nestanak prijavljen. U skladu s nalogom istražnoga suca Županijskoga suda u Dubrovniku, obdukcijom je u dubrovačkoj Općoj bolnici utvrđeno da su uzrok smrti mnogostruke ozljede od pada s visine, izvijestila je policija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene