Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeno oružje i streljivo i u Mošćeničkoj Dragi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući 43-godišnjaka u Mošćeničkoj Dragi policajci su pronašli veću količinu oružja i streljiva koje je nezakonito posjedovao, izvijestila je primorsko-goranska policijska uprava.

Pronađena su dva pištolja, malokalibarska puška, automatska puška, 266 komada streljiva raznih kalibara, spremnik za streljivo za automatsku pušku i dvije bajunete.

Pročitajte i ovo Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar Rat u Ukrajini Nema ljudi Uskoro će dvije godine, a Ukrajina je u sve većim problemima: "Mnogo je poginulih, ranjenih ili bolesnih, nema ih tko zamijeniti"

Policija je utvrdila da je to oružje i streljivo nabavio na ratištu za vrijeme Domovinskog rata. Kazneno je prijavljen zbog nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari, ali i zbog prijetnje supruzi svoga brata.

Policija je prije tri dana pronašla i dvije puške, automatsku pušku, pušku skraćene cijevi s podrezanim kundakom, više kućišta i cijevi pušaka, obični pištolj, plinski i signalni pištolj, ručnu bombu, više upaljača za eksplozivne naprave te oko 750 komada različita streljiva na tavanu kuće 25-godišnjaka u Matuljima pokraj Opatije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene