Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na obroncima Učke

Pronađene tri ruske zolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je jučer prijepodne na šumskom putu u blizini Veprinca na obroncima Učke šumar pronašao tri ručna bacača, tzv. zolje.

Stručnjaci Protueksplozijskog odjela te policijske uprave utvrdili su da je riječ o dva ručna bacača M-80 promjera 64 mm i jednom ručnom bacaču ruske proizvodnje RPG-22.

Pročitajte i ovo Bjeloglavi sup - 1 suživot s ljudima Najveća ptica u Hrvatskoj nakon stotinu godina vratila se na Učku: "Promatrali smo ih i nakon mjesec dana prvi put zabilježili mladog ptića u gnijezdu" Tunel Učka - 4 VELIKI ZAHVAT Probijeno 1,2 km druge cijevi tunela Učka, pogledajte kako izgleda gradilište. Ministar Butković otkrio daljnje poteze

Jučer je i jedan mladić u šetnji pronašao ručnu bombu u napuštenom bunkeru u gradskoj četvrti Drenovi. Policajci su utvrdili da je to ručna bomba MK-1 iz Drugoga svjetskog rata.

Stručnim pregledom utvrđeno je kako su sve pronađene eksplozivne naprave sadržavale bojno punjenje pa će biti kontrolirano uništene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene