Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istarska policija danas je službeno potvrdila da je ubijena žena, pronađena 22. studenog u šumi pokraj sela Rapki, 34-godišnja Đurđica Đuzel iz Županje, nestala 2. studenog, koju je ubio njezin nevjenčani suprug Mustafa Hasetović (47) iz Rovinja, sudionik još nerazjašnjena krvava obračuna koji se 5. studenog dogodio u Rovinju u stanu bračnog para Lopac.


Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Rogić dopunskim vještačenjem tragova na mjestu ubojstva kod sela Rapki i analizom pronađenih čahura utvrđeno je da one odgovaraju pištolju marke "makarov" koji je pronađen na mjestu ubojstva supružnika Lopac.

Vezani članci Filip Zoričić, izbrani gradonačelnik Pule Novi gradonačelnik Pule otkriva svoje prve poteze te kako mu je uspjelo poraziti IDS Boris Miletić IDS u Puli uvjerljivo vodi, dok gubi u Vodnjanu i Buzetu: ''Prvo poluvrijeme je završeno, odradit ćemo uspješno i drugo''

Mustafa Hasetović (48) bio je sudionik krvavog sukoba u stanu u Rovinju u kome su od eksplozije bombe i vatrenog oružja smrtno stradali supružnici Neven (42) i Edina (47) Lopac. 

Hasetović je prebačen u pulsku Opću bolnici, u kojoj je nakon višednevne kome preminuo 8. studenog. Njegova oproštajna pisma svojoj kćeri i sinu Đurđice Đuzel potvrdila su da je u slučaju Hasetovića riječ o samoubojstvu.