Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena mrtva žena je Đurđica Đuzel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija danas je službeno potvrdila da je ubijena žena, pronađena 22. studenog u šumi pokraj sela Rapki, 34-godišnja Đurđica Đuzel iz Županje, nestala 2. studenog, koju je ubio njezin nevjenčani suprug Mustafa Hasetović (47) iz Rovinja, sudionik još nerazjašnjena krvava obračuna koji se 5. studenog dogodio u Rovinju u stanu bračnog para Lopac.

Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Rogić dopunskim vještačenjem tragova na mjestu ubojstva kod sela Rapki i analizom pronađenih čahura utvrđeno je da one odgovaraju pištolju marke "makarov" koji je pronađen na mjestu ubojstva supružnika Lopac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Mustafa Hasetović (48) bio je sudionik krvavog sukoba u stanu u Rovinju u kome su od eksplozije bombe i vatrenog oružja smrtno stradali supružnici Neven (42) i Edina (47) Lopac. 

Hasetović je prebačen u pulsku Opću bolnici, u kojoj je nakon višednevne kome preminuo 8. studenog. Njegova oproštajna pisma svojoj kćeri i sinu Đurđice Đuzel potvrdila su da je u slučaju Hasetovića riječ o samoubojstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene