Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađen ukradeni stroj od 36 tona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stroj za razminiranje 'Zeus - 1', koji je noću sa 17. na 18. listopada ukraden iz Tordinaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji, pronađen je danas kod baranjskog mjesta Kopačeva, izvijestile su vukovarsko-srijemska i osječko-baranjska policijska uprava.

U priopćenju vukovarsko-srijemskog PU-a navodi se kako je, nakon istrage koju su proveli službenici tih policijskih uprava, stroj pronađen jutros. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Mine iz 1992. Započelo čišćenje mina na granici s Hrvatskom: "Plan je da završi u 18 mjeseci" Dvoje pirotehničara poginulo je prilikom razminiranja - 5 STRAVA U LICI Tijekom razminiranja poginule dvije osobe: "Stradali su muškarac i žena"

>> Ukraden stroj težak 36 tona!

Glasnogovornica osječko-baranjskog PU-a Edita Roterbauer kazala je kako je stroj pronađen na privatnoj poljoprivrednoj parceli, oko 150 metara od ceste u blizini Kopačeva, i bio je prekriven ceradom.

Dodala je kako je stroj već vraćen vlasniku, đakovačkoj tvrtki 'Rammsteinu', koja je i prijavila nestanak stroja.

Vukovarsko-srijemska policija navodi kako je kriminalistička obrada u tijeku, a osječko-baranjska kako još nisu poznate sve okolnosti toga događaja, pa se istraga nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene