Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je dovršila kriminalističku obradbu nad 28-godišnjakom s bjelovarskog područja pod osnovanom sumnjom da je opljačkao poslovnicu Štedno-kreditne zadruge "Zalet-Micro" u Bjelovaru, izvijestila je danas bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.


Razbojništvo je počinjeno jučer u 10,32 sata kad je maskirani muškarac ušao u poslovnicu i prijeteći pištoljem od 25-godišnje zaposlenice, koja se u tom trenutku nalazila sama u poslovnici, zatražio da mu preda novac, što je ona i učinila. Nakon toga je pljačkaš izišao i pješice pobjegao.

Vezani članci Monika Horvat - 1 Riječanka u popularnom srpskom showu ljubila drugu djevojku i sve šokirala svojim ponašanjem Slika nije dostupna Oslobođeni otac i sin Sučić, osnivači Gospodarsko-kreditne banke

Na osnovi prikupljenih obavijesti, operativnog rada i kriminalističke obradbe opravdano se sumnja da je 28-godišnjak počinio razbojstvo. Oduzet mu je plinski pištolj marke "klimar" s osam komada startnog streljiva, kojim se poslužio u pljački, kao i vjetrovka i cipele, a vunene rukavice, tzv. fantomku kapu i kapu sa štitnikom spalio je prije nego je došla policija.

Od počinitelja je oduzet i 10.583,80 kuna opljačkana novca te preslika naloga za plaćanje računa jednog mobilnog operatera od 646,71 kn, što je osumnjičenik platio ukradenim novcem odmah nakon pljačke.

Osumnjičenik će biti kazneno prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu.