Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađen pljačkaš Štedno-kreditne zadruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističku obradbu nad 28-godišnjakom s bjelovarskog područja pod osnovanom sumnjom da je opljačkao poslovnicu Štedno-kreditne zadruge "Zalet-Micro" u Bjelovaru, izvijestila je danas bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Razbojništvo je počinjeno jučer u 10,32 sata kad je maskirani muškarac ušao u poslovnicu i prijeteći pištoljem od 25-godišnje zaposlenice, koja se u tom trenutku nalazila sama u poslovnici, zatražio da mu preda novac, što je ona i učinila. Nakon toga je pljačkaš izišao i pješice pobjegao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke Slika nije dostupna Prijevara s kreditnom zadrugom Kanada: 4000 Hrvata izgubilo milijune u financijskoj prijevari

Na osnovi prikupljenih obavijesti, operativnog rada i kriminalističke obradbe opravdano se sumnja da je 28-godišnjak počinio razbojstvo. Oduzet mu je plinski pištolj marke "klimar" s osam komada startnog streljiva, kojim se poslužio u pljački, kao i vjetrovka i cipele, a vunene rukavice, tzv. fantomku kapu i kapu sa štitnikom spalio je prije nego je došla policija.

Od počinitelja je oduzet i 10.583,80 kuna opljačkana novca te preslika naloga za plaćanje računa jednog mobilnog operatera od 646,71 kn, što je osumnjičenik platio ukradenim novcem odmah nakon pljačke.

Osumnjičenik će biti kazneno prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene