Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Leš nepoznate ženske osobe, čiji se identitet utvrđuje, pronađen je u utorak u 16,15 sati u šumi nedaleko sela Rapki kod Motovuna, izvijestila je na konferenciji za novinare glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.


Navela je kako je tijelo ženske osobe nađeno u raspadnutom stanju, a pregledom tijela ustanovljeno je više prostrijelnih rana na glavi, što upućuje na nasilnu smrt.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: U stanu na Savici pronađen leš mlađeg muškarca Slika nije dostupna U podrumu pronašao tijelo čovjeka s kojim je slavio Uskrs

Stoga je istražni sudac Županijskog suda u Puli Eugen Pustijanac, koji zajedno s policijom obavlja očevid, naložio obdukciju u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti i identiteta.

Policija danas nije željela potvrditi kao ni opovrći informaciju
koju su neki mediji već objavili da se radi o 34. godišnjoj Đurđici
Đuzel iz Županje čiji je nestanak njezina obitelj prijavila 2.
studenog izražavajući bojazan da joj je njezin nevjenčani suprug
Mustafa Hasetović (48) iz Rovinja vjerojatno naudio.

Hasetović je 4. studenog sudjelovao u krvavom sukobu u Rovinju s bračnim parom Lopac nakon kojeg su supružnici preminuli a on je umro u pulskoj Općoj bolnici nakon višednevne kome.

Istražni sudac Eugen Pustijanac je danas novinarima potvrdio kako odjeća i nakit pronađeni na tijelu pronađene žene odgovaraju onima Đurđice Đuzel, no službena potvrda stići će nakon završene obdukcije i DNK analize.

Istraga je u tijeku.