Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poznat uzrok smrti

Policija potvrdila: Pronađeno tijelo nestalog Nikole Plavčića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Plavčić posljednji je put viđen u subotu oko 22 sata za vrijeme trajanja festivala 'Riverfest 2014'. Od tada mu se gubi svaki trag.

Za nestalim se tragalo od nedjelje ujutro, a policija je u petodnevnoj potrazi surađivala s HGSS-om te pretraživala područje uz rijeku Liku. U potragu su se uključili i psi tragači, a ronioci su pretraživali riječno dno. 

Piloti Aerokluba kluba 'Krila Gacke' napravili su snimke iz zraka motornom jedrilicom te ih proslijedili PU ličko-senjskoj. U jutarnjim je satima potraga završena, a njegovo je beživotno tijelo pronađeno kod Ćojluka u rijeci Lici, priopćili su iz policijske uprave. 

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača

FOTO Nitko ne zna gdje je Nikola, obitelj moli za pomoć!

Županijsko državno odvjetništvo iz Karlovca naložilo je daljnje izvidne i dokazne radnje s ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti. (Agencija VLM)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene