Policija/Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija/Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija sumnjiči 41-godišnjaka da je na području Velog vrha u Rijeci u okoliš bacio više metalnih i plastičnih kanti s oko 400 litara krutih i tekućih naftnih prerađevina.


Policija je provela istragu i podnijela kaznenu prijavu protiv 41-godišnjaka, kojega sumnjiči da je na području Velog vrha u Rijeci u okoliš bacio više metalnih i plastičnih kanti s oko 400 litara krutih i tekućih naftnih prerađevina, izvijestili su u petak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Vezani članci Kune Dobio milijun kuna za radove koje nikad nije izvršio niti je vratio novac Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Smrt na cesti: Medijski arhivi čuvaju sjećanja na autobuse strave na hrvatskim cestama

Kriminalističko istraživanje provedeno je nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo onečišćenja okoliša.

Policija ga sumnjiči da je u početku prosinca ove godine na području Velog vrha u Rijeci u okoliš bacio više metalnih i plastičnih kanti s oko 400 litara krutih i tekućih naftnih prerađevina.

Time je, ističu iz policije, mogao trajnije ili znatno ugroziti tlo, biljne i životinjske vrste te zdravlje ljudi. (Hina)