Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen recidivist

Prekršio hrpu zakona u prometu i to ne prvi put: Sud mu trajno oduzeo automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oduzimanjem automobila te kaznom od mjesec dana zatvora i godinom zabrane vožnje kažnjen je prometni recidivist kojega je u petak policija zaustavila bez valjane prometne dozvole i osobne iskaznice, a pritom za volanom nije bio vezan i odbio je test na droge.

Policija je izvijestila da je 38-godišnjak u petak navečer je pod zabranom upravljao automobilom Opel Astra zagrebačkih registracija ulicom Srednjaci gdje ga je zaustavila policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija FILMSKA POTJERA U ZAGREBU Je li moguće da je auto vozila 12-godišnja djevojčica? Policija istražuje tko je sudjelovao u divljoj vožnji, Mercedes bježao policiji i do 170 km/h Ilustracija Nanijeli značajnu štetu Radili su prekovremeno: Serija provala za blagdane, ovaj dan im je omiljen

Obavljenim nadzorom vozila i vozača utvrđeno da je isteklo važenje prometne dozvole za vozilo, da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom, da kod sebe ne posjeduje osobnu iskaznicu, dok je ponuđeni test na droge odbio, izvijestila je u utorak zagrebačka policija.

Vozač je potom uhićen, a vozilo mu je privremeno oduzeto zbog više pravomoćnih presuda za prometne prekršaje.

Na sudu je proglašen krivim te kažnjen zatvorskom kaznom od 30 dana, novčanom kaznom od 950 kuna, a sud mu je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane vožnje B kategorijom od 12 mjeseci, dok mu je vozilo oduzeto i postaje vlasništvo države, izvijestila je policija.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene