Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometne nesreće

Stvorile se velike gužve: U 15 minuta dva auta naletjela na divljač na Zagorskoj magistrali kod Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije prometne nesreće dogodile su se u petnaestak minuta u petak ujutro zapadno od Zagreba.

Na državnoj cesti D1, takozvanoj Zagorskoj magistrali, automobili su naletjeli na divljač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna USKOK podignuo optužnicu Policajac u centru Zagreba starom forom pokušao podebljati kućni budžet: Pet mu Mažuranića, što ću s vama? Mato Kovačević, zamjenik načelnika I. policijske postaje (Foto: Dnevnik.hr) Može li ovo Martinje biti drugačije? Policija pojačava nadzor za vikend i upozoravaju vozače: "Moraju biti svjesni da niti jedan razlog ne opravdava vožnju pod utjecajem alkohola"

Kako navode neki od građana koji su svjedočili jednoj od prometnih nesreća, radilo se o naletu automobila na divlju svinju.

Dogodilo se to u ranim jutarnjim satima, kad je ionako velika gužva zbog odlazaka ljudi na posao pa su mnogi tražili alternativne pravce za vožnju.

Potvrdila nam je to i zagrebačka policija. Kako navode - oko 5:50, prije mjesta Pojatno, došlo je do naleta vozila na divljač.

Samo petnaestak minuta kasnije, u 6:56 na istoj cesti nedaleko od prve prometne nesreće, kod skretanja za naselje Igrišće, došlo je do još jednog naleta vozila na divljač.

U te dvije prometne nesreće nema ozlijeđenih osoba, a prema podacima policije, promet se odvijao normalno uz gužve koje su uobičajene za taj dio dana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene