Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije prometne

Kod Umaga poginula vozačica, kod Svetog Križa pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe sinoć smrtno stradale u prometnim nesrećama koje su se dogodile kod Umaga i Svetog križa.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer popodne na cesti Novigrad-Umag, sinoć je umrla 53-godišnjakinja, dok je u prometnoj nesreći kod Svetog Križa poginuo pješak.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Poginula vozačica

Zbog teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 16:30 sati na cesti Novigrad-Umag, u riječkom KBC-u sinoć je umrla 53-godišnja žena iz Umaga, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 53-godišnja vozačica Renault clia izlaskom iz zavoja, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad vozilom, koje je sletjela s kolnika te udarilo u stablo.

>> Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pokosio pješake na raskrižju

U nesreći su 53-godišnja vozačica i 79-godišnja suvozačica iz Umaga teško ozlijeđene te su prevezene u riječki KBC, gdje je 53-godišnjakinja u 20 sati umrla. Suvozačica je na intenzivnom odjelu u teškom stanju.

Poginuo pješak

U prometnoj nesreći na cesti Sveti Križ - Podbrest u 20.10 sati poginuo je pješak. Prema prvim informacijama, vozač je naletio na dva pješaka, od kojih je jedan poginuo na mjestu nesreće.

Vozač je navodno pobjegao s mjesta nesreće, ali je ubrzo pronađen, izvijestila je Policijska uprava međimurska. (Hina/Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene