Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Na Jadranskoj aveniji u smjeru istoka prije rotora Remetinec, u noći na nedjelju došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist, javlja zagrebačka policija. Pozivaju svjedoke nesreće da im se jave. Druga prometna nesreća s poginulom osobom dogodila se u nedjelju ujutro na širem samoborskom području.


U nedjelju, par minuta iza ponoći, na južnom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu kod stupa javne rasvjete dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

Vezani članci Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba Role, ilustracija Automobilom srušio dijete na rolama, ozlijedio ga pa pobjegao: Policija traži svjedoke nesreće kod Zagreba

Do nesreće je došlo prije rotora Remetinec. Policija moli građane za pomoć u rasvjetljavanju svih detalja.

Naime, kako bi se utvrdile točne okolnosti, pozivaju one koji su vidjeli što se dogodilo ili imaju informaciju o tome da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Jedna osoba poginula u Galgovu

Jedna osoba poginula je u nedjelju ujutro na širem samoborskom području kada je vozač osobnog automobila sletio izvan kolnika, javila je policija.

Naime, oko 9 sati u mjestu Galgovo, na raskrižju ulica kardinala Franje Šepera i Drežničke, izvan kolnika je sletjelo osobno vozilo i jedna je osoba poginula. U tijeku je očevid, a promet teče okolnim ulicama.