Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽE SE SVJEDOCI

Crna nedjelja u Zagrebu i okolici: Dvoje smrtno stradalih u prometnim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Jadranskoj aveniji u smjeru istoka prije rotora Remetinec, u noći na nedjelju došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist, javlja zagrebačka policija. Pozivaju svjedoke nesreće da im se jave. Druga prometna nesreća s poginulom osobom dogodila se u nedjelju ujutro na širem samoborskom području.

U nedjelju, par minuta iza ponoći, na južnom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu kod stupa javne rasvjete dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Do nesreće je došlo prije rotora Remetinec. Policija moli građane za pomoć u rasvjetljavanju svih detalja.

Naime, kako bi se utvrdile točne okolnosti, pozivaju one koji su vidjeli što se dogodilo ili imaju informaciju o tome da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Jedna osoba poginula u Galgovu

Jedna osoba poginula je u nedjelju ujutro na širem samoborskom području kada je vozač osobnog automobila sletio izvan kolnika, javila je policija.

Naime, oko 9 sati u mjestu Galgovo, na raskrižju ulica kardinala Franje Šepera i Drežničke, izvan kolnika je sletjelo osobno vozilo i jedna je osoba poginula. U tijeku je očevid, a promet teče okolnim ulicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene