Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeo prednost

Mladić izazvao sudar u Virovitici: Ozlijeđene četiri osobe, među njima i 13-godišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak navečer u Virovitici se dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe, javlja policija.

Oko 20:30 sati, 23-godišnji mladi vozač za volanom automobila virovitičkih registarskih oznaka, vozeći Vukovarskom ulicom u smjeru zapad – istok, oduzeo je prednost drugom automobilu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Dolaskom do četverokrakog raskrižja na kojem promet regulira semafor ušao je vozilom ulijevo na zeleno svjetlo, međutim nije propustio vozilo virovitičkih registarskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo prednost prolaska.

Tim autom upravljala je 38-godišnja vozačica. Na sjeverozapadnom djelu raskrižja došlo je do udara prednjih dijelova vozila jedno u drugo. Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola.

U prometnoj nesreći 38-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, a 13-godišnje dijete iz njezina vozila lakše ozljede, kao i 23-godišnji vozač i putnica u njegovu vozilu. Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave.

Aktualno Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih +0 Stravična nesreća u SAD-u (Screenshot: Reuters)1 Svijet Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene