Zbog nesreće je bila zatvorena dionica autoceste A6 između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Trenutačno se vozi jednim trakom uz ograničenje brzine, a kolona u pokretu duga je oko tri kilometra.

Galerija


Zbog prometne nesreće tunelu Veliki Gložac od 16.20 do 18 sati za sav promet bila je zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb.

Vezani članci Očevid prometne nesreće u Petrakovom Brdu U sudaru motocikla i automobila kod Karlovca jedna osoba poginula, cesta prema Rijeci zatvorena za sav promet U prometnoj nesreći kod Osijeka poginuo motociklist - 5 Tragedija kod Osijeka: U sudaru s automobilom poginuo 17-godišnji motociklist

HAK javio da je zatvorena dionica između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba te je promet preusmjeren na staru cestu D3.

Malo iza 18 sati promet je pušten jednim trakom, a kolona vozila u pokretu u smjeru Zagreba proteže se na oko 3 kilometra. 

Iz PU primorsko-goranske kazali su nam da su u nesreći sudjelovala dva teretna vozila te da je jedna osoba ozlijeđena. Policijski očevid je u tijeku.

Pred tunelom se stvorila kolona vozila, a kako doznajemo, u suprotnom smjeru vučna služba odvezla je gotovo potpuno izgoren automobil. Policija nam je potvrdila da je u tunelu gorio osobni automobil. Požar je ugašen, a ozlijeđenih nije bilo. 

„Već se stvorila poduža kolona, i nemamo kamo jer nema izlaza s autoceste. Prvo su projurili vatrogasci, a onda i manje vatrogasno vozilo i Hitna pomoć pod rotirkama. Stojimo već sigurno pola sata“, kazala  nam vozačica iz kolone.