Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prometna nesreća u tunelu Sveti Rok, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tunel Sveti Rok ponovno je oko podneva otvoren za sav promet, nakon što je pedesetak minuta bio zatvoren zbog lakše prometne nesreće, potvrdio je Centar za nadzor prometa Hrvatskih autocesta.

Zbog sudara triju vozila, u kojem su lakše ozlijeđene dvije osobe, tunel Sveti Rok bio je zatvoren od 11,05 sati do 11,55 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otežan promet Tako ne puše ni zimi: Bura jačine 160 na sat na južnoj strani Velebita Slika nije dostupna Otežan promet Olujni vjetar blokirao Maslenicu

Nakon uklanjanja vozila s kolnika tunel je ponovno otvoren, a promet na autocesti A1 je normaliziran, doznaje se u Centru za nadzor prometa.

Umor je, čini se bio uzrok lančanog sudara u tunelu sv. Rok. Tri vozila od kojih jedno hrvatskih registracijskih oznaka, prošla su s lakšim oštećenjima.

- Evo vidite, zbog gužve, nas je sustigao na ulazu u tunel, udario straga i eto, malo nespavanje a ko će znati što je njemu bilo, rekao je Stjepan Čolanz, sudionik prometne nesreće.

Na sreću svi sudionici prometne nesrće prošli su s lakšim ozljedama, no svi su u šoku.

Mađarski vozač i njegova obitelj, ove godine neće ugledati more, prometna nesreća pomrsila im je planove za odmor.

Nakon vikenda koji je obilježila crna bilanca sa 11 poginulih, a nesreće se i dalje događaju, policija i dalje ponavlja - pridržavajte se pravila u prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene