U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu ujutro oko 8:45 sati dogodila u Puli poginuo je 83-godišnji pješak, izvijestila je istarska policija.

Galerija


Nesreća se dogodila kada je 36-godišnja vozačica u Golfu, pulske registarske oznake, iz smjera kružnog raskrižja sa Šijanskom cestom, Labinskom ulicom i Ulicom 43. istarske divizije vozila prema kružnom raskrižju s Valturskom ulicom.

Vezani članci Sudar motora i auta Ovo se viđa samo u filmovima! Motociklist za dlaku izbjegao sigurnu smrt, pogledajte ovaj manevar! Policija na autocesti, ilustracija Teška prometna nesreća kod Svete Helene: U sudaru dva teretna vozila poginula jedna osoba

Dolaskom do pješačkog prijelaza, vozila je prebrzo i automobilom udarila u 83-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza.

Automobil naletio na pješaka u Puli 01
Automobil naletio na pješaka u Puli 04 (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Pješak je preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći, a nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Radi sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozačice se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.