Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠEN OČEVID

Detalji prometne nesreće u Puli: Vozila je prebrzo i oborila pješaka koji je preminuo u vozilu hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu ujutro oko 8:45 sati dogodila u Puli poginuo je 83-godišnji pješak, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnja vozačica u Golfu, pulske registarske oznake, iz smjera kružnog raskrižja sa Šijanskom cestom, Labinskom ulicom i Ulicom 43. istarske divizije vozila prema kružnom raskrižju s Valturskom ulicom.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Dolaskom do pješačkog prijelaza, vozila je prebrzo i automobilom udarila u 83-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza.

Pješak je preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći, a nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Radi sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozačice se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene