Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Detalji nesreće na Krku: U sudaru poginuo mladić. Ozlijeđeno sedam osoba, među njima i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na nedjelju na Krku je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a sedmero je ozlijeđenih, javlja policija.

U nedjelju oko 4:35 sati, na državnoj cesti broj 102, u blizini grada Krka, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 22-godišnji hrvatski državljanin.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

 

Stradali vozač je vozio automobil marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka. Zbog prebrze vožnje izgubio je kontrolu nad vozilom i prilikom kočenja prešao na suprotnu prometnu traku te udario u automobil marke Seat njemačkih registracijskih oznaka.

22-godišnji vozač Peugeota preminuo je na mjestu događaja. U njegovom automobilu nalazilo se još troje putnika, hrvatskih državljana u dobi od 19, 21 i 22 godine.

U Seatu se nalazilo četvero stranih državljana, od čega dvoje djece. Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka.

"Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet se odvijao u smjeru Krka prema Rijeci županijskom cestom 5107, dok se iz smjera Rijeke prema Krku odvijao lokalnom cestom broj 58090 do 8:50 sati uz regulaciju policijskih službenika", priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene