Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena se bori za život

Detalji nesreće kod Učke: Prešao u suprotni trak i udario u auto, u kojem je poginuo putnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula je u četvrtak u prometnoj nesreći na autocesti B8. Muškarac (31) automobilom je prešao u suprotni trak i frontalno se sudario s drugim autom.

U prometnoj nesreći u četvrtak u 8:42 na autocesti B8 (Matulji - tunel Učka) u blizini naselja Benčinići poginuo je muškarac (68).

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio" Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Pećine u Rijeci FOTO Strašni prizori s mjesta prometne nesreće u tunelu: Dvije osobe poginule, doznaju se detalji tragedije

"Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo marke Daewoo, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnjak, zasad iz neutvrđenog razloga, krećući se iz smjera tunela Učka prema Matuljima, vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka", kažu u policiji. 

Golf je vozio muškarac (72), a u njemu se nalazio i muškarac (68) koji je poginuo te putnica (52) koja je teško ozlijeđena te se bori za život. Prevezena je u KBC Rijeka. 

Tragedija i u Cerniku

U mjestu Cernik kod Čavli u četvrtak oko 10 sati poginula je pješakinja. Mladić (19) vozio je Opet i udario ženu (77) koja je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Žena je na mjstu preminula. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene