Jedna je osoba poginula je u četvrtak u prometnoj nesreći na autocesti B8. Muškarac (31) automobilom je prešao u suprotni trak i frontalno se sudario s drugim autom.

Galerija


U prometnoj nesreći u četvrtak u 8:42 na autocesti B8 (Matulji - tunel Učka) u blizini naselja Benčinići poginuo je muškarac (68).

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Stravična nesreća u Istri: Sletjeli s motocikla u 20 metara duboku provaliju. Dvoje poginulih Radovi na probijanju druge cijevi tunela Učka Počeli radovi na probijanju druge cijevi tunela Učka: "Vozit ćemo se ovim pravcem za 4 godine"

"Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo marke Daewoo, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnjak, zasad iz neutvrđenog razloga, krećući se iz smjera tunela Učka prema Matuljima, vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka", kažu u policiji. 

Golf je vozio muškarac (72), a u njemu se nalazio i muškarac (68) koji je poginuo te putnica (52) koja je teško ozlijeđena te se bori za život. Prevezena je u KBC Rijeka. 

Tragedija i u Cerniku

U mjestu Cernik kod Čavli u četvrtak oko 10 sati poginula je pješakinja. Mladić (19) vozio je Opet i udario ženu (77) koja je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Žena je na mjstu preminula.