Prometna nesreća kod Pleternice (Foto: PU požeško-slavonska)
Prometna nesreća kod Pleternice (Foto: PU požeško-slavonska) Foto: PU požeško-slavonska

U mjestu Bresnice pored Pleternice, oko 14 sati izravno su se sudarila dva golfa požeških registarskih oznaka. Od posljedica nesreće preminuo je 58-godišnji vozač.


Jedna je osoba poginula u izravnom sudaru osobnih automobila kod Pleternice. Radi se o muškarcu starom 58 godina koji je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Vezani članci Automobilom uništio cijelu tramvajsku stanicu u Branimirovoj ulici - 10 Poduzetnik koji je pokosio tramvajsku stanicu: "Nisam divljak za volanom, ovo je izoliran slučaj. Tu noć sam popio par čašica..." Slika nije dostupna Pogledajte snimku: Automobilom pokosio tramvajsku stanicu u Branimirovoj

''Oko 13:30 u selu Bresnica na državnoj cesti D49 na dionici Pleternica Ratkovica došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. 58-godišnji vozač u Volkswagenu požeških registracija zbog nepropisnog kretanja kolnikom u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i udario osobno vozilo, također Volkswagen, kojim je upravljao 66-godišnji vozač. Vozilo u koje je udario odbačeno je te je udarilo u parkirani Audi'', rekao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU požeško slavonske Goran Matijević.

Lakše su ozlijeđeni 66-godišnji vozač i 65-godišnja putnica.

''Legao sam odmoriti poslije ručka i odjednom me brecnuo strašan udarac. Kad sam izišao, imao sam što i vidjeti'', prepričava trenutke nesreće mještanin Bresnice, piše Požega.eu.

''Valjda je prebrzo vozio i u zavoju prešao na suprotnu stranu. U susret mu je, iz pravca Pleternice naišao drugi Golf i direktno su se zabili jedan u drugoga. Jednog je odvezla hitna pomoć'', prepričava mještanin.

Promet je državnom cestom zbog obavljanja očevida bio obustavljen od 14 do 17.30 sati.