Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

U izravnom sudaru automobila u selu kod Pleternice poginuo muškarac, dvije osobe lakše ozlijeđene

Prometna nesreća kod Pleternice (Foto: PU požeško-slavonska)
Prometna nesreća kod Pleternice (Foto: PU požeško-slavonska) Foto: PU požeško-slavonska
U mjestu Bresnice pored Pleternice, oko 14 sati izravno su se sudarila dva golfa požeških registarskih oznaka. Od posljedica nesreće preminuo je 58-godišnji vozač.

Jedna je osoba poginula u izravnom sudaru osobnih automobila kod Pleternice. Radi se o muškarcu starom 58 godina koji je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

''Oko 13:30 u selu Bresnica na državnoj cesti D49 na dionici Pleternica Ratkovica došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. 58-godišnji vozač u Volkswagenu požeških registracija zbog nepropisnog kretanja kolnikom u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i udario osobno vozilo, također Volkswagen, kojim je upravljao 66-godišnji vozač. Vozilo u koje je udario odbačeno je te je udarilo u parkirani Audi'', rekao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU požeško slavonske Goran Matijević.

Lakše su ozlijeđeni 66-godišnji vozač i 65-godišnja putnica.

''Legao sam odmoriti poslije ručka i odjednom me brecnuo strašan udarac. Kad sam izišao, imao sam što i vidjeti'', prepričava trenutke nesreće mještanin Bresnice, piše Požega.eu.

''Valjda je prebrzo vozio i u zavoju prešao na suprotnu stranu. U susret mu je, iz pravca Pleternice naišao drugi Golf i direktno su se zabili jedan u drugoga. Jednog je odvezla hitna pomoć'', prepričava mještanin.

Promet je državnom cestom zbog obavljanja očevida bio obustavljen od 14 do 17.30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene