Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Foto: Pixell

U Baranji je, kod Belog Manastira, u subotu poslijepodne došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene, javlja policija.


U subotu oko 16.35 sati, na državnoj cesti D7 između mjesta Branjin Vrh i Kneževa došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila, 36-godišnji hrvatski državljanin.

 

Vozač automobila kretao se iz smjera Branjinog Vrha u smjeru Kneževa. Dolaskom do zavoja ulijevo, zbog prebrze vožnje izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretno vozilo koje se u tom trenutku kretalo iz suprotnog smjera. Teretnim vozilom upravljao je 59-godišnji državljanin Bugarske.

U prometnoj nesreći poginuo je 36-godišnji vozač osobnog automobila dok su putnici iz automobila prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su im utvrđene tjelesne ozljede i to: 17-godišnjem hrvatskom državljaninu teške tjelesne ozljede, dok su 21-godišnjem i 26-godišnjem hrvatskom državljaninu utvrđene lake tjelesne ozljede.

 

Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila

Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće

"Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su zamjenik Općinskog državnog odvjetnika, Sudski vještak i očevidna ekipa Policijske postaje Beli Manastir. Od 16:35 do 20:40 sati, promet na cesti odvijao se obilazno županijskom cestom 4018 (Topolje) sve do državne ceste 2012 (Kneževi Vinogradi). Od 20:40 sati djelomično je pušten promet jednom prometnom trakom državnom cestom D7 između Branjinog Vrha i Kneževa", priopćeno je iz PU osječko-baranjske.