Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga iz BiH za ilegalno tržište

Prokrijumčarili 2 kg marihuane u rezervnom kotaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu muškaraca koji su iz Bosne i Hercegovine prokrijumčarili u Hrvatsku dva kilograma marihuane.

Namjera im je bila prodati je na ilegalnom tržištu, a uhvaćen je i pomagač koji im je osigurao mjesto za skrivanje droge. Dvojicu muškaraca u dobi od 39 godina u ponedjeljak je u automobilu u novozagrebačkom naselju Veliko Polje zaustavila mobilna policijska jedinica za nadzor državne granice i pritom pronašla manju količinu marihuane koju je suvozač bacio kroz prozor. Policija je odmah pretražila i kuću na području Velike Gorice u vlasništvu 33-godišnjaka koju su koristili osumnjičenici te je u pričuvnom automobilskom kotaču pronašla nešto više od dva kilograma marihuane pakirane u četiri paketa.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dvojac drogu nabavio u BiH te je 11. veljače, skrivenu u kotaču, prokrijumčario u Hrvatsku, preko graničnog prijelaza Izačići. Dvojicu 39-godišnjaka policija tereti za krijumčarenje i preprodaju droge, a vlasnika kuće za pomaganje u preprodaji droge. Sva trojica privedena su istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. Jedan od 39-godišnjaka ranije je evidentiran zbog krivotvorenja isprave, dok druga dvojica dosad nisu imala policijski dosje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene