Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još mjesec dana

Produžen pritvor osumnjičeniku za napad na Miljuša i Galinca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darku Dakiću, jednom od dvojice osumnjičenika za pokušaje ubojstva novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca produljen je pritvor za još mjesec dana.

Uz Dakića, koji je u pritvoru od kraja prošle godine, istraga se u ovom slučaju vodi i protiv Đorđa Vuletića koji je pušten iz pritvora i brani se sa slobode. Istražni sudac Zdenko Posavec Dakiću je pritvor ponovno produljio zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke koji još nisu ispitani.

Pročitajte i ovo Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje Slika nije dostupna Istekao rok od šest mjeseci Osumnjičenik za napade na Miljuša i Galinca pušten iz pritvora

>> Još mjesec dana pritvora Vuletiću i Dakiću

U istrazi su dosad svjedočile i žrtve brutalnog premlaćivanja - novinar Dušan Miljuš i poduzetnik Josip Galinec.

Bivši policajac i optuženik u slučaju tzv. zločinačke organizacije kojoj se sudilo potkraj 90-ih 49-godišnji Đorđe Vuletić i 33-godišnji Dakić od uhićenja niječu sumnje da su u rujnu 2008. brutalno pretukli poduzetnika Galnica usred dana kod ministarstva gospodarstva.

Dakić je osumnjičen i da je s još jednim nepoznatim napadačem u lipnju te godine zvjerski pretukao novinara ispred njegova stana u naselju Kajzerici. Vuletića i Dakića tereti se kao 'izvršitelje pokušaja ubojstva', a nalogodavac i dalje nije poznat. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene