Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijan je nasmrt pretukao

Priveden osumnjičenik za ubojstvo majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đurđevački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je ubio majku.

Koprivničko-križevačka Policijska uprava izvijestila je kako se osnovano sumnja da je 36-godišnjak jučer od 19,30 do 20,20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Kalinovcu, u Rastovoj Gredi, nakon svađe fizički napao svoju majku I.M (1942.), udarajući je šakama po tijelu i više puta glavom o zid staje. Od posljedica ozljeda žena je na mjestu preminula.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Prije nego što je napao majku, nasilnički se ponašao i prema svojoj 14-godišnjoj kćeri, koju je udarao šakama u glavu.

Osumnjičenik je odmah nakon dojave uhićen na mjestu počinjenja kaznenog djela. Alkotestom mu je utvrđeno 2,18 promila alkohola u krvi.

>> Zločin kod Đurđevca: Pijani sin nasmrt pretukao majku

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva osumnjičenik je danas uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene